loader image

Mød Jane, vores nye projektkonsulent

Jeg hedder Jane Guldbrand-Hansen, er 42 år og kommer fra Kolding. Jeg er uddannet cand.mag. i tysk og virksomhedskommunikation og har i de seneste 11 år været ansat i Region Syddanmark, afdelingen Regional Udvikling.

Her arbejdede jeg først i Interreg-sekretariatet for forgængerprogrammet ”Interreg 4A Syddanmark-Schleswig-KERN”, og i de seneste 7 år har jeg arbejdet med de danske strukturfondsprogrammer samt været projektleder på ”Syddansk OPI-pulje”, som er et Regionalfondsprojekt, der giver tilskud til, at små og mellemstore virksomheder kan teste og udvikle deres produkter i samarbejde med offentlige partnere og en videninstitution, SDU.

Jeg er gift og har to børn på 8 og 12 år. Fritiden bruger jeg sammen med familie og venner, læser bøger, går ture, og så elsker jeg at bage. Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde med Interreg igen. Jeg ser frem til at møde samarbejdspartnere, projekter og interessenter samt at vejlede og hjælpe, hvor der er behov.