loader image

Mød Nina, barselsvikar på kommunikationsområdet

Vi får hele verden foræret én gang til, når vi lærer et nyt sprog – siger forfatteren Knud Romer. Det er en utrolig fin pointe i et grænseland som det dansk-tyske med en mangfoldighed af sprog og dialekter, hvor vi dagligt skifter frem og tilbage mellem de forskellige verdener, når vi kommunikerer. For mig er det også en vigtig indgang til at arbejde i Interreg-sekretariatet.

Jeg er vokset op på en slægtsgård i Bylderup tæt på grænsen, hvor jeg igen bor. Jeg er uddannet journalist og senere cand.merc. i virksomhedskommunikation og har boet og arbejdet i København, senest for Volkswagen Danmark, før jeg flyttede hjem til Sønderjylland. Det seneste år har jeg arbejdet i Tønder Kommunes kommunikationsafdeling, hvor jeg især har haft fokus på branding og formidling af de gode historier om området på de sociale medier.

Det næste års tid glæder jeg mig til at gå ind i arbejdet med at formidle de gode historier om Interregs projekter og resultater og være med til at opretholde og udvikle sekretariatets kommunikation. Gennem mit arbejde i Tønder Kommune har jeg allerede kendskab til nogle af Interregs projekter, og jeg ser frem til at møde jer alle og få mere indsigt i projekterne, når jeg begynder i sekretariatet den 1. januar.

Fritiden bruger jeg gerne med venner og familie, gode bøger og kulturoplevelser, og ellers i vandreskoene eller på to hjul. Jeg dyrker landevejscykling, så når vejret igen tillader det, vil jeg være at finde på nogle af de mange smukke cykelstrækninger på begge sider af Flensborg Fjord.