loader image

Mød vores nye kollega, Annika

Mit navn er Annika, jeg er 25 år og bor i Flensborg. Jeg er født og opvokset i Husum, hvor jeg har en del familie, og den anden del bor i Flensborg, ligesom min kæreste.

I sommers blev jeg færdig med min kandidatuddannelse i Webkommunikation – Interaktionsdesign i Kolding, som var præget af gruppearbejde og hvor mit fokus overordnet lå på brugerstudier.

Jeg har været så heldig at kunne afprøve min faglige viden i studiejobs og praktik, hvor jeg blandt andet har arbejdet hos Region Syddanmark i forbindelse med at designe og etablere det nye intranet. Min interesse for den gode kommunikation på nettet og en god brugeroplevelse stammer fra min bachelor i Medievidenskab, som jeg har læst i Odense.

Som mindretalsdansker er jeg glad for at have boet i Danmark, og nu kunne komme tilbage til grænseregionen for at leve og arbejde. I min fritid er jeg medlem af Husum Stjerne Gruppe, som er en dansk spejdergruppe. Derudover er jeg glad for mine venner, naturen, min kat og ”ord” – det vil sige at læse romaner og skrive knækprosa , som jeg deler med verden igennem det sociale medie Instagram.
Jeg ser frem til at starte i Interreg-sekretariatet, mit fremtidige arbejde og til møde jer.