loader image

Ny kollega Bente har styr på dit budget

Mit navn er Bente Langholz Nicolaysen, jeg er 56 år og bor i Stubbæk ved Åbenrå, hvor jeg har et lille hus. Jeg har to voksne børn, der også bor i det sønderjyske.

Jeg har en fortid som økologisk landmand/mælkeproducent i ca. 15 år og jeg har haft privat Vandrerhjem i 3 år – men er egentlig uddannet revisorassistent.

De seneste 14 år har jeg arbejdet som revisorassistent i regnskabsafdelinger på Landboforeninger, med en afstikker til Landbrugsstyrelsen, hvor jeg sad som kundevejleder. Jeg fandt dog hurtig ud af, at jeg savnede at arbejde med tal. Så jeg ser meget frem til at sidde med projekt-budgetter, hvor jeg igen kan nørde med tal – men nu i en dansk-tysk kontekst.

I min fritid holder jeg af at være på tur, enten gå-, cykel- eller i havkajak bare ud i naturen – og at røre mig generelt!

Jeg glæder mig meget til det kommende samarbejde med nye kolleger og nye opgaver med spændende projekter.