loader image

Ny kollega Bente har styr på dit budget

Mit navn er Bente Langholz Nicolaysen, jeg er 56 √•r og bor i Stubb√¶k ved √Öbenr√•, hvor jeg har et lille hus. Jeg har to voksne b√łrn, der ogs√• bor i det s√łnderjyske.

Jeg har en fortid som √łkologisk landmand/m√¶lkeproducent i ca. 15 √•r og jeg har haft privat Vandrerhjem i 3 √•r ‚Äď men er egentlig uddannet revisorassistent.

De seneste 14 √•r har jeg arbejdet som revisorassistent i regnskabsafdelinger p√• Landboforeninger, med en afstikker til Landbrugsstyrelsen, hvor jeg sad som kundevejleder. Jeg fandt dog hurtig ud af, at jeg savnede at arbejde med tal. S√• jeg ser meget frem til at sidde med projekt-budgetter, hvor jeg igen kan n√łrde med tal ‚Äď men nu i en dansk-tysk kontekst.

I min fritid holder jeg af at v√¶re p√• tur, enten g√•-, cykel- eller i havkajak bare ud i naturen ‚Äď og at r√łre mig generelt!

Jeg gl√¶der mig meget til det kommende samarbejde med nye kolleger og nye opgaver med sp√¶ndende projekter.