loader image

Mød vores nye kollega Mary

Jeg hedder Mary Schulze, er 43 år og bor sammen med min fem-årige søn i Kiel.

Jeg er født i Nordrhein-Westfalen, og min kærlighed til havet og til Nordtyskland førte mig for næsten 20 år siden til Kiel.

Min uddannelse er en kombination af på den ene side pædagogik og på den anden side erhvervsstudier med speciale i personaleadministration, og den førte mig til HSH Nordbank i Kiel, hvor jeg længe arbejdede som controller i personaleafdelingen.

Jeg var så heldig i to år at arbejde i Facility Management for HSH Nordbank i København, hvor jeg kunne udleve min begejstring for Skandinavien, særligt Danmark. Her lærte jeg til min store glæde den åbne og positive danske arbejdskultur at kende og fik mange interessante erfaringer og oplevelser med Danmark og danskerne med hjem.

Da jeg vendte tilbage til Kiel som leder af arkivet i HSH Nordbank, savnede jeg den åbne atmosfære i Danmark og allermest det danske sprog.

Derfor glæder jeg mig så meget desto mere over de nye udfordringer i Interregs dansk-tyske team efter en god tid i personaleafdelingen i IB.SH. I særdeleshed synes jeg det er spændende med udvekslingen mellem de to kulturer og at medvirke til at fremme forståelsen for forskelle og ligheder.

I min fritid kan jeg godt lide at dyrke sport, læser og maler gerne, og jeg tilbringer så megen tid som muligt udenfor ved havet, allerhelst naturligvis ved den danske vestkyst.