loader image

Mød Niels, vores nye projektkonsulent

”Hej Niels, du skal med til et møde med nogen fra Plön, som vil lave et grænseoverskridende projekt om regional udvikling sammen med os – og vi kan få penge fra EU.”

Sådan cirka sagde Landdistriktskoordinatoren kort efter jeg var startet som forandringsagent hos Landdistrikterne i Sønderborg Kommune. Det var første gang jeg for alvor stødte på begrebet Interreg.

Halvandet år senere var 10 partnere og mere end 20 samarbejdspartnere i gang med et fantastisk projekt inden for funktionelt samarbejde med emner som fødevarer, turisme, energi, mobilitet og tiltrækning af arbejdskraft.

Som projektkonsulent i Interreg-Sekretariatet glæder jeg mig til at dele mine erfaringer med alle jer, som allerede er i gang, og bistå jer, der har planer om at gå i gang med et nyt spændende projekt.

Jeg har en baggrund som forandringsagent og jobskaber i Sønderborg, hvor jeg har arbejdet med Landdistriktsudvikling med primært fokus pĂĄ jobskabelse og turisme. Jeg er uddannet Cand. merc. fra Syddansk Universitet og BA international business administration og sprog fra Flensborg Universitet. Derudover er jeg faglært kok og tjener.

Jeg er 50 år og bor i Broager, sammen med Ulla som arbejder på Aabenraa Sygehus. Fritiden bruges på Kampsport og på vores 3 voksne børn og vores barnebarn.

Jeg ser frem til at starte hos Interreg fra 1. juni og glæder mig til at møde jer alle og få indsigt i jeres projekter.