loader image

Arbejdshesten bliver sluppet l√łs

Jeg hedder Patrick, er 23 år gammel og kommer fra Kolding, hvor jeg bor med min kæreste. Min fritid bliver mest brugt på fodbold, hvor jeg, udover at være træner og spiller, gerne tager på stadion eller ser kampe i tv.

De næste fire måneder er jeg praktikant i kommunikationsafdelingen i sekretariatet som et led i min uddannelse på UC-Syd Haderslev, hvor jeg læser en professionsbachelor i tysk erhvervssprog og markedskommunikation.

Med en tysk mor og en dansk far har jeg nydt en tosproget opv√¶kst. Derfor virker Interreg som et godt match til mine kompetencer og min iver efter at udvikle mig i et internationalt milj√ł, hvor jeg kan udnytte mine dansk- og tyskkundskaber optimalt.

Det v√¶rste jeg ved, er at lave ingenting, s√• jeg gl√¶der mig til at tage arbejdshandskerne p√• og komme i gang. Jeg pr√łver altid at m√łde ind med et smil (hvis det da ikke er alt for tidligt om morgenen ;)), og er klar til at suge alt den viden og l√¶ring til mig, jeg kan f√• om Interreg.