loader image

Kathrin Reinders: Fra advokatkontor til Interreg

Siden maj 2018 har jeg arbejdet som Programme Manager i Interreg-forvaltningsmyndigheden, hvor mine aktiviteter f√łrst og fremmest handler om at behandle juridiske sp√łrgsm√•l. I den forbindelse er jeg kontaktperson for mine kolleger i sekretariatet og i forvaltningsmyndigheden, men ogs√• for programparter og projekter. Desuden er jeg ansvarlig for alle sp√łrgsm√•l omkring First-Level-Control.

Efter min fuldm√¶gtig-pr√łvetid har jeg i flere √•r arbejdet som advokat p√• et internationalt advokatkontor med speciale i erhvervsret. Siden 2015 har jeg haft megen fokus p√• min interesse for sprog og er begyndt at l√¶se skandinavisk og frisisk filologi i Kiel.

Denne interesse for sprog, samt Skandinavien og Nordtyskland har gjort, at jeg blev opm√¶rksom p√• Interreg Deutschland-Danmark. Jeg er is√¶r glad for muligheden for at bruge mine danskkundskaber i mit daglige arbejde hos Interreg. Jeg synes, at hele den interkulturelle europ√¶iske √•nd, som er indlejret i programmet,  er meget sp√¶ndende. Jeg var allerede bekendt med at agere i en europ√¶isk kontekst i forbindelse med mit arbejde hos forskellige europ√¶iske institutioner, men ogs√• fra mit masterstudium indenfor europ√¶isk ret samt diverse ophold i udlandet. Jeg gl√¶der mig derfor meget til b√•de at udveksle erfaringer og til det f√¶lles arbejde i det gr√¶nseoverskridende milj√ł.