loader image

Ny kollega: Patrick Köhler

Med en opvækst i det dansk-tyske grænseland er det nu flere år siden, jeg løb ind i Interreg for første gang. Men først i efteråret 2015 under et praktikforløb kom jeg rigtig i kontakt med programmet Interreg Deutschland-Danmark. Under praktikken havde jeg mulighed for at udvide min viden om Interreg yderligere og især at lære mere om kommunikationsarbejdet i programmet.

Starten var ikke så nem. For mig som ”handlekraftig mand” har det ikke altid faldet mig så naturligt at skulle reflektere og finjustere tingene. . Efter min praktik i sekretariatet i Kruså fortsatte min Interreg-rejse, idet jeg ved siden af mit studie arbejdede som studentermedhjælper i forvaltningsmyndigheden i Kiel, og skrev min bachelor i samarbejde med Interreg Deutschland-Danmark inden for statsvidenskab og skandinaviske studier. Efter bacheloren var jeg igen heldig, og kunne fortsætte som barselsvikar for Maike Friedenberg i forvaltningsmyndigheden.

I løbet af det første år har jeg haft et tæt samarbejde med Philipp Walter i forhold til at designe vores nye elektroniske datasystem ELMOS. Som Philipp´s efterfølger har jeg siden 1. december 2017 overtaget nye opgaver inden for administrationen, og jeg er også fremover ansvarlig for ELMOS.
Jeg glæder mig til de nye udfordringer og arbejde, der venter på mig i programmet.