loader image

Projektrådgiver Niels siger farvel

Ans√¶ttelseskontrakten udl√łber til √•rsskiftet og det betyder, at jeg (Niels Christian Warming) stopper som projektr√•dgiver i Interreg-sekretariatet. Jeg drager videre til nye udfordringer og sp√¶ndende opgaver.

Tak for godt samv√¶r, fantastisk samarbejde og tak til projektakt√łrerne for alle de interessante projekter, jeg har f√•et lov til at v√¶re en lille del af. Det har v√¶ret tre sp√¶ndende, l√¶rerige og inspirerende √•r.

Hvad min professionelle fremtid byder p√•, vil vise sig. Jeg har dog et lille √łnske om at bruge mine kompetencer, min erfaring og indsigt i Interreg-verdenen til fortsat at kunne bidrage til udvikling og v√¶kst p√• tv√¶rs af gr√¶nsen. Udvikling, viden og samspil med mennesker er min inspiration og drivkraft.

Jeg vil gerne forblive en del af Interreg-familien Рjeg ser frem til de nye udfordringer og spændende opgaver, der venter mig.

Tak for nu og på gensyn derude,

Niels