loader image

Ny programme manager hos forvaltningsmyndigheden

Hej, jeg hedder Barbara Hansen. Jeg har læst driftsøkonomi, og i kraft af forskellige stillinger indenfor uddannelsesområdet og på socialpædagogiske institutioner har jeg solid erfaring med økonomi og controlling.

Jeg ser meget frem til mine nye opgaver i Interreg Deutschland-Danmarks forvaltningsmyndighed. Gennem min familie kender jeg både det danske og tyske mindretal. Det er virkelig spændende for mig at få indblik i de grænseoverskridende dansk-tyske projekter og at bidrage til nogle af dem. Jeg glæder mig også til at lære kulturen og forretningsgangene i det danske arbejdsmiljø bedre at kende.

Jeg har en datter, som er 17 år gammel. I min fritid kan jeg lide at dyrke idræt, og jeg elsker at gå lange ture – gerne i selskab med hunde. Jeg synger i kor og har i årevis arbejdet med træskulpturer – det kræver tålmodighed, som jeg øver mig i.